H&T organiseert een geslaagde bijeenkomst bij Clean Mobility

4 apr 2017 00:00 | Faculteit Business en Economie

Op 28 maart vond de maandelijkse lunchbijeenkomst van Hou’ en Trouw plaats in gebouw De Leeuwenburg van de Hogeschool van Amsterdam.

We waren op bezoek bij Clean Mobility, het spectaculaire project van de opleiding Engeneering. CleanMobility is de verzamelnaam voor de energie-efficiënte mobiliteit projecten die door de Hogeschool van Amsterdam worden opgezet. Elk collegejaar zijn de teams bij CleanMobility voorzien van een nieuwe groep tweedejaars studenten die werken aan een energie-efficiënte voertuigen en boeken daarmee opmerkelijke resultaten.

Ook de kundige en geïnspireerde toelichting die Laurens van Mulukom en zijn collega Gijs bij de rondleiding gaven, maakten de bijeenkomst tot een succes. Vooraf lunchten de deelnemers in het studentenrestaurant op de begane grond van het gebouw.

Opnieuw een geslaagde lunchbijeenkomst in een lange reeks !

- André Lopes Dias namens de organiserende commissie