Nick de Man winnaar Scriptieprijs 2017!

15 jan 2017 12:00 | Faculteit Business en Economie

Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie van donderdag 12 januari werd de H&T Scriptieprijs 2017 uitgereikt door onze oud-voorzitter Paul Riegen.

Nick de Man, student Bedrijfskunde MER, kwam tijdens deze avond als winnaar uit de bus en mocht een geldprijs van €1000,- mee naar huis nemen. Ook Annemarie Baltus (2e plaats) en Brandon Meijer (3 plaats) blonken volgens de jury uit met hun scripties. De andere tien genomineerde voor de scriptieprijs kregen voor hun harde inzet en prachtige resultaat een jaar gratis lidmaatschap aangeboden voor H&T.

De nieuwjaar borrel van de alumnivereniging H&T vond traditiegetrouw plaats in het Amsterdamse Carré. Tijdens een korte toespraak blikte onze voorzitter Willem Baumfalk terug op afgelopen jaar en keken we vooruit naar de toekomst van H&T.