Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Bonbon workshop

Voeding en Diëtetiek

Workshop

Het is weer tijd voor de populaire jaarlijkse kookworkshop. Dit keer in een iets ander jasje. Stichting Alumni Voeding en Diëtetiek HvA nodigt je graag uit voor een bonbon workshop onder leiding van Chocolaterie en Patisserie Tout uit Amsterdam.

Bonbons

PROGRAMMA

Bij de bonbon workshop leer je hoe je de volledige bonbon zelf maakt. Je gaat eerst aan de slag met de vulling van de bonbon, de ganache. Je kiest zelf de smaak. Na de ganache krijg je een korte introductie over hoe je goede grondstoffen kunt herkennen. Erg belangrijk in de wereld van de patisserie. Daarna ga je aan de slag met het tableren van chocolade, het snijden en doorhalen van de bonbons. Uiteraard mag je alle gemaakte bonbons zelf decoreren en met de recepten mee naar huis nemen.

Patisserie Tout zorgt tijdens de workshop voor een chocoladeproeverij met een glas prosecco en koffie & thee. Tussen het snoepen door kun je uiteraard lekker bijkletsen met andere alumni en oud-klasgenoten.  

AANMELDEN

Wij vragen een kleine bijdrage in de totale kosten. Voor slechts € 15,- per persoon neem je deel aan de workshop. Meld je aan via onderstaande knop. Jouw inschrijving is pas definitief als het bedrag op onze rekening staat (binnen drie dagen na aanmelding).

Ons rekeningnummer is NL36 INGB 0004 3870 70 t.n.v. St. Alumni Voeding. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je van ons per email een bevestiging van definitieve inschrijving. Je kunt kosteloos annuleren tot uiterlijk 16 maart.

Er zijn 25 plaatsen beschikbaar voor de workshop, dus wees er snel bij!

Let op: er is geen avondmaaltijd, dus zorg dat je iets gegeten hebt of iets te eten bij je hebt.

Gepubliceerd door  Faculteit Bewegen, Sport en Voeding 13 februari 2018