HvA Alumnidag 2019

Evenement

Zaterdag 13 april is de eerste editie van de Alumnidag van de Hogeschool van Amsterdam. Kom je om je studiegenoten van vroeger te ontmoeten en herinneringen op te halen? Wil je up-to-date blijven op jouw vakgebied, je zakelijk netwerk uitbreiden en kennis delen? Wil je kennis maken met de studenten van de diverse economische opleidingen? Het kan allemaal bij de Alumnidag! Ben jij er ook bij?

HvA

De Alumnidag is op zaterdag 13 april van 10.00 – 15.30 uur.
Reserveer hieronder gelijk je ticket. Deelname aan de Alumnidag is gratis.

Ja ik meld me aan

Waarom wil je dit evenement niet missen?

• Blijf up-to-date op jouw vakgebied, deel kennis en breid je netwerk uit;
  • Laat je inspireren door docent onderzoeker Wouter Smit over “To weather the storm. Research on cultural change during organizational transformation”
    of door lector Frank Jan de Graaf over 'Wat we moeten met fake nieuws in de economie'.
  • Ontmoet alumni tijdens een workshop of een lezing, zoals Vivian Acquah met “Pump up the jam @ work”, Bart van Grevenhof met “Sustainable development goals” of Ciska Harte met “Masterclass; spel, spelen & gedrag”.
  • Maak kennis met onze studenten tijdens het speeddate event tijdens de lunch of met de workshop in het middag programma.

Afmelden
Deelname aan de Alumnidag is gratis. Maar als je je aangemeld hebt, rekenen we wel op je komst. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan horen wij dat graag uiterlijk drie dagen van tevoren.

Vragen of suggesties?
Je kunt ons bereiken op alumni.fbe@hva.nl

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 26 maart 2019