Lancering Legal Tech Lab

Lancering van het Legal Tech Lab

Evenement

Kom donderdag 21 maart 2019 om 15.30 – 19.00 uur naar de officiële opening van het Legal Tech Lab en laat je inspireren door voorbeelden uit praktijk, onderwijs en onderzoek, waarin met technologie innovatie in de rechtspraktijk plaatsvindt. Een unieke kans om je kennis en netwerk te vergroten.

Event HBO-Rechten

Opleiding HBO-Rechten en master Legal Management van de Hogeschool van Amsterdam organiseren op donderdag 21 maart 2019 de themabijeenkomst ‘Legal Tech: praktijk, onderwijs en onderzoek. Lancering Legal Tech Lab HvA’.

Tijdens deze middag zullen de partners van het Legal Tech Lab samen met docenten en studenten van de opleiding HBO-Rechten en master Legal Management verschillende workshops verzorgen over Legal Tech in praktijk, onderwijs en onderzoek. Meer informatie over de workshop wordt nader bekend gemaakt.

Het programma
►15.30     Inloop
►16.00     Welkom en lancering Legal Tech Lab
►16.15     Workshop ronde 1
►17.15     Workshop ronde 2
►18.00     Buffet/netwerkborrel

Workshopaanbod ronde 1:

• Workshop Berkeley Bridge
  • Workshop Sdu Uitgevers
  • Workshop Arbeidsmarktresearch UvA B.V.
  • Workshop Kennedy Van der Laan I Sync

Workshopaanbod ronde 2:

• Workshop Zylab
  • Workshop ING
  • Workshop Gemeente Amsterdam
  • Workshop ARAG

Heb je een vraag over het Legal Tech Lab of deze themabijeenkomst? Neem dan contact op met legaltechlab@hva.nl

Wij begroeten je graag op 21 maart. Ben je niet in staat om het hele programma bij te wonen, maar wil je wel graag naar een workshop of alleen naar het buffet/de netwerkborrel, dan ben je ook van harte welkom!

Vanwege de hoge opkomst is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 19 maart 2019