Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Alumni evenement Bestuurskunde 2019

Evenement

De Bestuurskunde Alumni community nodigt jou van harte uit voor haar alumni event op donderdag 22 maart 2019. Er wordt een masterclass verzorgd door Koen van ’t Hof met als thema "Gedragsverandering en Beleid in Bestuurskundige context". Dit alumni event biedt de gelegenheid om jouw kennis en ervaring te delen met en op te halen bij je oud-studiegenoten, de huidige studenten en oud-docenten.

Afstudeerheader

Heb je zin om je oud studiegenoten weer eens te zien, met hen bij te kletsen en eventueel je kennis en netwerk te vergroten? Meld je dan snel aan via onderstaande link voor het alumni event van 22 maart!

Hoe ziet het programma er verder uit?
Na de masterclass zullen er een aantal mede-alumni hun verhaal vertellen, ook is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en eindigen we met een afsluitende borrel. De studievereniging BSKA is onze co-host van het event!

► Datum en tijd: Vrijdag 22 maart van 16:00 tot 18:30 uur
► Locatie: FLOOR-Zaal (WBH02a30) Wibautstraat 3, Amsterdam.

Ben je BSKA Alumnus? Café Fest is op vrijdag 22 maart vanaf 18.30 uur gereserveerd voor de BSKA alumni. Praat in een informele setting bij met je oud-medestudenten en docenten, wie weet komt er nog wat moois uit voort! Wil je deze borrel niet missen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@bska.nl.

We zijn erg benieuwd hoe het met je gaat en zien je graag weer terug op de 22e! Meld je snel aan via onderstaande link!

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 7 februari 2019