Lunchbijeenkomst mei

Geannuleerd - Sportclub Telstar in IJmuiden

Evenement

I.v.m. een tegenvallend aantal aanmeldingen is deze lunchbijeenkomst geannuleerd. ____________ We gaan op bezoek bij de sportclub Telstar in IJmuiden, de club die nét niet van De Graafschap heeft kunnen winnen om uitzicht te houden op promotie naar de Eredivisie.

Bij de sportclub worden we ontvangen door Dennis Bliek, oud student van de opleiding Sportmarketing aan de HES, hij is verantwoordelijk voor de Commercie & marketing/communicatie bij Telstar.

Voor de lunch krijgen we uitleg van Dennis over hoe dit aspect van de marketing in de voetbalwereld en met name bij Telstar wordt toegepast.
Vervolgens genieten we samen van de lunch en krijgen we een rondleiding door het stadion, u kunt de kicksen thuis laten.

11.30- 12.00  Aankomst en verzamelen
12.00- 12.30  Presentatie door Dennis Bliek
12.30 - 13.15 Lunch
13.15 - 13.45 Rondleiding

Aanmelden kan  tot uiterlijk 25 mei.
De bijdrage in de kosten bedraagt € 17,50 p.p. over te maken op rekening NL90 ABNA 054.92.33.601 ten name van Vereniging Hou’ en Trouw.
Introducés zijn uiteraard welkom maar maximaal één per lid.

Gegevens SC Telstar :
Bezoekadres:
Minister van Houtenlaan 123
1981 EK Velsen-Zuid

Parkeren kan tegenover het stadion

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 11 juni 2018