COMIC Alumniborrel

van de opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC) en Communicatiemanagement (CO)

Evenement

Ben je geïnteresseerd in wat er speelt in de media- en communicatiewereld? Wil je je kennis up-to-date houden? Ben je benieuwd waar je oud-studiegenoten zijn terechtgekomen, wil je je netwerk uitbreiden of zoek je nieuwe inspiratie? Heb je zin in een borrel? Je bent niet de enige! Daarom organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst voor onze alumni.

Hert en valk

Het programma voor deze COMIC-alumniborrel ziet er als volgt uit:

17:45 uur Ontvangst in de Broedplaats van het Benno Premselahuis

18:15 uur Young professionals

• Guy Lokhoff (28), RMC-alumnus en oprichter van reclamebureau Hammerfest, spreekt over de nieuwste ontwikkeling op het gebied van social media advertising.
  • Özlem Bulgan (27), NM-alumna, werkte voor Nieuwsuur en VPRO’s Bureau Buitenland. Zij vertelt hoe ze zich als journalist probeert in te zetten voor mensenrechten.

19:00 uur: Borrel

Alumnus Guy Lokhoff