Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Lunchbijeenkomst oktober

Evenement

De Hou' en Trouw lunchbijeenkomst wordt georganiseerd bij Café de Ceuvel. Een duurzame broedplaats voor creatieve en sociale ondernemers op een voormalige scheepswerf aan het Van Hasseltkanaal in Amsterdam-Noord.

De ceuvel

Tijdens de rondleiding worden de leden rondgeleid op het terrein van Vereniging de Ceuvel. Hier wordt  verteld over de duurzame en innovatieve technologische methodes die ingezet worden om de Ceuvel zo zelfvoorzienend mogelijk te laten functioneren.

De gids gaat dieper in op de clean-tech systems die Metabolic ontworpen heeft voor de Ceuvel en geïntegreerd in het terrein. Ook wordt verteld hoe de architecten van Space & Matter op een experimentele en circulaire manier de Ceuvel hebben gebouwd. De opbrengsten van de rondleidingen worden gebruikt om de creatieve broedplaats nog verder te verduurzamen.

De heerlijke, duurzame lunch wordt geserveerd in het Café. Café de Ceuvel is een duurzaam restaurant. Ze werken samen met de stadstuinen uit de buurt en koken met de producten uit het seizoen of uit eigen kas!

Programma

10.30- 11.00 Aankomst en verzamelen
11.00- 12.00 Rondleiding Vereniging de Ceuvel
12.00- 13.30 Lunch Café de Ceuvel

Aanmelden kan t/m 22 oktober 2018.
De bijdrage in de kosten bedraagt € 17,50 p.p. over te maken op rekening NL90 ABNA 054.92.33.601 ten name van Vereniging Hou’ en Trouw.
Introducés zijn uiteraard welkom maar maximaal één per lid.

Gegevens Café de Ceuvel:
https://deceuvel.nl/
Bezoekadres:
Korte Papaverweg 2 t/m 6
1032 KB Amsterdam

De Ceuvel heeft beperkte parkeermogelijkheden en daarom raden we iedereen aan om op de fiets te komen. We liggen slechts 5 minuten fietsen vanaf de Buiksloterwegveer of de Distelwegveer.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 10 september 2018