Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Congres FinTech - geannuleerd

Evenement

-- Dit congres is geannuleerd -- De alumnivereniging Hou' en Trouw organiseert congressen voor alumni van de HvA faculteit Business en Economie. De congressen hebben betrekking op interessante en actuele maatschappelijke of economische ontwikkelingen. Hierbij ben je van harte uitgenodigd voor het congres FinTech van 19 oktober 2018.

De omgeving waarin de financial professional werkt, wordt steeds dynamischer en complexer. Technologie speelt hierin een centrale rol. FinTech is een verzamelnaam voor de vloedgolf aan software toepassingen die op dit moment op de financiële sector afkomt.
Fred Huibers is associate professor FinTech bij het lectoraat corporate governance & leadership van de Hogeschool van Amsterdam. Hij zal in kort bestek uitleggen wat voor verschillende FinTech toepassingen er zijn en een blik werpen op de gevolgen voor bedrijfsorganisaties. Ezrah Bakker is docent-onderzoeker bij de opleiding bedrijfseconomie/finance & control. Hij zal de toehoorder kennis laten maken met enkele interessante FinTech startups.

           
Het congres is toegankelijk voor alumni en studenten van de economische opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam.
 

Programma

15.30 - 16.00 uur Inloop
16.00 uur              Start congres
17.30 uur              Borrel  cafe Fest

Aanmelden en kosten

Aanmelden voor het congres kan d.m.v. een email naar alumni.fbe@hva.nl tot uiterlijk 17 oktober 2018.
Voor leden van Hou' en Trouw en de studieverenigingen van FBE; 12.50,- euro p.p
Voor overige deelnemers; 15,- euro p.p

Het verschuldigde bedrag graag (uiterlijk 17 oktober 2018) over maken op rekening NL90 ABNA 054.92.33.601 ten name van Vereniging Hou’ en Trouw.

Locatie

Wibauthuis kamer 02A30

 

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 19 november 2018