Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Post HBO Leergang Employee Experience

HvA Alumni Academie

Cursus

Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employee, they take care of your clients.” (Richard Branson) De laatste jaren wint het besef dat als je de medewerker écht op de eerste plaats zet en hem een ‘Great Place to Work’ biedt, dit dé manier is om een topwerkgever én marktleider in business te zijn en blijven. Medewerkers die zich happy, betrokken en bevlogen voelen, zetten zich meer in voor hun werk, de klant en hun collega’s. Hun productiviteit ligt hoger en hun verloop en ziekteverzuim is lager.

Voor wie
HvA HRM en Bedrijfskunde alumni die willen weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het HR vakgebied: met name willen weten wat Employee Experience en Employee Experience Design is, waarom het belangrijk is en Best Practices willen gebruiken om geïnspireerd te worden en een vertaalslag te maken naar de eigen organisatie.

Data
25 mei
1 juni
15 juni
29 juni

Kosten
€2.400,- excl. btw

Werkwijze
Iedere trainingsdag zal een (of twee) externe deskundige(n) worden uitgenodigd om een presentatie te geven van maximaal een uur. De invulling van deskundigen is afhankelijk van de wens van de HvA en beschikbaarheid van de deskundigen.
Voor de werkvormen wordt gestreefd naar inspirerende oefeningen en verdiepende interactie tussen de deelnemers.

De trainer
De 4-daage post HBO leergang wordt inhoudelijk vormgeven door Heleen Mes van het HappinessBureau. Heleen Mes bereikte met twee werkgevers een top 10 positie Beste Werkgevers, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie. Zij werkte als HR directeur en consultant o.a. bij Technische Unie, De Nederlandsche Bank, AWVN, Berenschot, Mees Pierson en Zaans Medisch Centrum. Zij is partner van het HappinessBureau en geeft key notes en workshops over Employee Experience & Design.

Klik hier om je aan te melden

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 18 januari 2018