Nieuwe omscholingsrichting van Make IT Work groot succes

23 jan 2018 14:24 | Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Op 5 februari 2018 starten 37 nieuwe cursisten via Make IT Work aan het omscholingstraject ‘Software Engineering en Business Analytics’.

Maar liefst twintig kandidaten wisten een intentieverklaring te krijgen voor de nieuwe omscholingsrichting ‘Business Analytics’ bij zeer gerenommeerde werkgevers: UWV, Rijksoverheid, CGI, RVC, Goodzo en voor de HvA zelf.

Na de fulltime omscholing van vier maanden zullen de cursisten voor vier dagen per week gaan werken bij hun werkgever. Op de vijfde werkdag komen ze terug bij de HvA. In totaal duurt het Make IT Work-traject elf maanden.

De Hogeschool van Amsterdam heeft met Make IT Work een succesvol, kwalitatief en zeer innovatief project binnen het onderwijs in handen.