Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Drie winnaars Research Award DMR

29 sep 2015 14:11 | AKMI

Drie kandidaten van HvA Maatschappij en Recht doen op 27 oktober mee aan de halve finale van de Research Award. Dit zijn Aldree Martinez (student Maatschappelijk Werk en Dienstverlening), Pauline Goense (onderzoeker lectoraat Kwaliteit en Effectiviteit in de Zorg voor Jeugd) en Hanneke Borger (oud-student master Social Work). Gefeliciteerd alledrie!

Jaarlijks reikt de HvA de Research Awards uit voor de beste onderzoekspitches; vertel in vier minuten wat jouw onderzoek interessant maakt. De winnaars van dit jaar hebben onderzoek gedaan naar mannelijke sekswerkers, hulp voor hulpverleners en overbelaste jonge manterzorgers.

Kandidaten halve finale

Aldree Martinez (student MWD) met zijn afstudeeronderzoek naar mannelijke sekswerkers in het maatschappelijk werk.

Pauline Goense (onderzoeker lectoraat Kwaliteit en Effectiviteit in de Zorg voor Jeugd) heeft net het RAAK pro onderzoek ‘Wie helpt de hulpverlener?’ afgerond, waarin  de ondersteuning bij het uitvoeren van interventies in de jeugdzorg is onderzocht.

Hanneke Borger (oud-student MSW) is afgestudeerd op het onderzoek “The Elephant in the Room”, een onderzoek naar overbelasting bij jonge mantelzorgers.

De halve finale vindt plaats op dinsdag 27 oktober. De finale op 1 december.