Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Rapportpresentatie 'Meiden? Dit kan je ermee.'

18 mrt 2014 10:37 | AKMI

Het rapport 'Meiden? Dit kan je ermee.' is af en wordt door Youth Spot op 31 maart gepresenteerd. Dit betekent dat de methodische principes van het meidenwerk vast zijn gesteld met behulp van de praktijkkennis.

Bij deze rapportpresentatie zullen we in eerste instantie kijken naar de resultaten van dit onderzoek, maar zullen we ook aandacht geven aan de vraag; hoe gaan we nu verder? Want met dit rapport is fase 1 van het project 'Werken met meiden' afgesloten en deze afsluiting geeft vervolgens het startschot voor fase 2. Wat er in deze fase gaat gebeuren en hoe de verschillende fasen zich tot elkaar verhouden, wordt tijdens de rapportpresentatie toegelicht.

Datum: maandag 31 maart 2014 van 13.00 - 14.00 uur

Aanmelden: Said Awad, s.awad@hva.nl.

De presentatie zal plaatsvinden in het Muller-Lulofshuis (03.A08) van de Hogeschool van Amsterdam