Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Ondersteuning jeugdzorgwerkers

Nieuwsbrief Wie Helpt De Hulpverlener? - december 2013

1 dec 2013 14:51 | AKMI

Het project Wie helpt de hulpverlener? richt zich op de ondersteuning die jeugdzorgwerkers krijgen bij de uitvoering van interventies. Hoe worden zij geholpen om kwalitatief goede zorg te bieden aan hun cliƫnten? We gaan op zoek naar mogelijke verbeteringen in die ondersteuning en hoe we deze verbeteringen kunnen implementeren. Alles met als doel de kwaliteit en effectiviteit van de hulpverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

Het project wordt uitgevoerd door Pauline Goense (HvA), Sanne Pronk (Altra), Inge Busschers (HvA) en Joyce Berentsen (HvA). De projectleiding is in handen van Leonieke Boendermaker (HvA), Germie van de Berg (Altra) en Carolien Konijn (Spirit). Het projectteam werkt samen met professionals en beleidsprofessionals uit de instellingen, docenten en studenten. Samen vormt deze groep een actief lerende gemeenschap waarin kennisuitwisseling en -ontwikkeling een belangrijke plek hebben.

Nieuwsbrief

Dit bericht maakt deel uit van de Nieuwsbrief Wie Helpt de Hulpverlener - december 2013. Andere berichten uit deze nieuwsbrief:

Kijk voor meer informatie op de website van  Wie Helpt de Hulpverlener of neem contact op met Pauline Goense,  p.b.goense@hva.nl