Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Gratis naar symposium over toekomst van mantelzorg?

10 sep 2013 13:38 | AKMI

Ben je geïnteresseerd in de toekomst van de mantelzorg en wil je de kosten van een symposium (€ 60,-) besparen en ook nog eens het Zorgboek Mantelzorg van stichting September (t.w.v. € 19.95) ontvangen? Meld je dan aan voor het notuleren van de discussie in een van de workshops.

Mensen met een chronische ziekte of beperking zullen steeds vaker een beroep moeten doen op hun sociale netwerk. Wat dit in de praktijk betekent staat centraal op het symposium van maandag 11 november 2013 van 13.00 - 17.30 uur in De Meervaart te Amsterdam-Osdorp.

Tijdens deze veelzijdige en boeiende dag krijg je een beeld van de dilemma's waar onder andere mantelzorgers, chronisch zieken, beleidsmakers, professionals en onderzoekers mee te maken hebben op dit gebied.

Gratis

Jij kunt hier gratis naar toe! We zoeken enkele studenten die het interessant vinden om bij een workshop te notuleren. In ruil hiervoor kun je gratis deelnemen aan het symposium en ontvang je het Zorgboek Mantelzorg van stichting September.

Contact

Lijkt dit je wat? Stuur dan voor 25 september een mail naar Rick Kwekkeboom, lector Community Care, via r.kwekkeboom@hva.nl. Geef ook even aan welke workshops je voorkeur hebben om te notuleren. Zie hiervoor de website  www.chronischziek.nl/?p=3018