Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Kenniscentrum scoort bij RAAK publiek

2 jul 2012 18:52 | AKMI

In afgelopen SIA publieksrondes zijn er maar liefst 55 financieringsaanvragen ingediend, waarvan er slechts 20 goedgekeurd konden worden. Het Kenniscentrum Maatschappij en Recht is maar liefst twee keer in de prijzen gevallen, met de lectoraten Implementatie in de Jeugdzorg en het nieuwe lectoraat Armoede en Participatie.

Deze RAAK subsidie maakt het mogelijk om gedurende twee jaar lang onderzoek te doen in samenwerking met het werkveld en docenten. Neem voor meer informatie contact op met de lectoren Leonieke Boendermaker (Implementatie in de Jeugdzorg) of Roeland van Geuns (Armoede en Participatie).

RAAK subsidie voor onderzoek "Wie helpt de hulpverlener" RAAK subsidie voor onderzoek schuldhulpverlening