Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Dag van het Sociaal Werk

Dé dag voor de onmisbare krachten in het sociaal domein

Congres

De decentralisaties in het sociaal domein hebben de context waarbinnen het sociaal werk plaatsvindt behoorlijk veranderd. Hoe zorg je dat je in deze nieuwe structuren en samenwerkingsverbanden jouw vakmanschap en kwaliteiten optimaal kan blijven inzetten voor je cliënten? Wat heb je hiervoor nodig? Tijdens deze dag vol ideeën, inspiratie en verschillende standpunten, staan de klantvragen en buurtkwesties die anders opgelost moeten worden centraal.

MSW 600x450

Twee alumni van de master Social Work zullen aanwezig zijn tijdens dit congres op de Reehorst in Ede.

• Hanneke Borger is genomineerd voor Movisie scriptieprijs. De uitreiking vindt plaats van 10.30 tot 11.00 uur.
  • Babs van Wijk verzorgt van 12.40 tot 13.20 uur de workshop "Nut en noodzaak van palliatief terminale zorgvrijwilligers in de verstandelijk-gehandicaptenzorgen".

Kijk voor het volledige programma en aanmelden op http://gemeentenucongressen.nl/sociaal-werk/programma.html. Locatie: De Reehorst in Ede.

30 november 2015