Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Internationaal seminar over invoerstrategieën ook online

10 dec 2015 13:56 | AKMI

Het seminar van het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) dat plaatsvond in het Muller-Lulofshuis op woensdag 2 december was zowel live als online een groot succes. Ruim 40 personen, veelal onderzoekers maar ook mensen uit de praktijk, zoals professionals en beleids- en kwaliteitsmedewerkers, waren lijfelijk aanwezig op de 1e etage van het Muller-Lulofshuis. Het eerste deel van deze internationale bijeenkomst werd livestream uitgezonden.

De meeste bezoekers namen ook deel aan de gezamenlijke lunch en er werd meteen volop info en kennis uitgewisseld. De onderlinge gesprekken en de presentaties gingen vooral over nut, noodzaak en werking van invoerstrategieën bij innovaties. In totaal 24 mensen uit 7 verschillende landen (Denemarken, Oostenrijk, Noorwegen, Ierland, IJsland, Schotland en Nederland) keken online mee naar de presentaties van Dr. Fabiana Lorencatto van de City University Londen en van dr. Barbara Regeer van het Athena Instituut (VU).

Het werd een boeiende en inspirerende bijeenkomst met veel waardering van het enthousiaste publiek voor de organisatie en inhoud van het seminar.

Link naar livestream uitzending

Link naar programma seminar