Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Saïd Bensellam vertelt levensverhalen

Middagvoorstelling ‘Saïd Dino’s’

21 okt 2015 14:15 | AKMI

Over Amsterdamse volkswijken als Bos en Lommer is veel gemeld, vaak was de aanleiding negatief. Het Internationaal Storytelling Festival Amsterdam pakt het anders aan en laat aan het publiek op zaterdag 7 november in Podium Mozaïek een ander geluid horen. Een trotse bewoner uit Bos en Lommer vertelt verhalen die puur zijn en inspireren. Echte verhalen over de kracht van vriendschap en over vertrouwen hebben in de toekomst.

Doorzettingsvermogen en pionier zijn

In de middagvoorstelling ‘Saïd Dino’s’ op zaterdag 7 november in Podium Mozaïek deelt Saïd Bensellam, jongerenwerker, Amsterdammer van het Jaar 2006 en oprichter Stichting Connect Initiatieven, zijn persoonlijke verhaal met het publiek. Focus en overtuiging hebben hem als pionier in Bos en Lommer geholpen. ‘Klopt, ik ben een vechter want ik wil de mensen helpen en daar ga ik voor. En het raakt me diep als mijn naam genoemd wordt bij een zaak waar ik niks mee te maken heb. In mijn verhaal licht ik dit toe’, aldus de gedreven Saïd.

Muzikale verhalen in de avond

In de avond is in Podium Mozaïek de muzikale voorstelling ‘Sahand Ontvangt’ te zien. Onder leiding van meesterverteller Sahand Sahebdivani maakt het publiek kennis met prominente mensen uit het kleurrijke stadsdeel West.

Tickets:

zaterdag 7 november - Podium Mozaïek: Saïd Dino’s, 17.00 uur - €10

Sahand Ontvangt, 20.30 uur - €15

Meer informatie over een zaterdag dagpas via www.podiummozaiek.nl, kassa: 020-580 0381 Via www.meervaart.nl, kassa: 0900- 410 7777

Persbericht Podium Mozaïek - 7 november