Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

De toekomst

Nieuwsbrief Wie Helpt de Hulpverlener - december 2014

1 dec 2014 14:46 | AKMI

Het project Wie Helpt De Hulpverlener? loopt tot en met februari 2015 en de onderzoeksgroep en ontwikkelgroep zijn dus nog even hard bezig met het onderzoek en het ontwikkelen van instrumenten. Wat staat er verder allemaal op de agenda?

Werkconferentie  

Op 12 december 2014 vindt er een werkconferentie plaats waarin de uitkomsten van het project-tot-nu-toe worden besproken met de direct betrokkenen om zo onder andere te kijken wat de resultaten betekenen voor de praktijk. Ook de NEJA klankbordgroep zal bij deze conferentie aanwezig zijn om feedback te geven.

Presentatie Nordic Conference on Implementation of Evidence-Based Practice 

Op 3 en 4 februari 2015 zal Pauline Goense een presentatie geven over de resultaten van de literatuurreview op de Nordic Conference on Implementation of Evidence-Based Practice in de stad Bergen te Noorwegen.

Slotcongres 

In mei 2015 zal er als afsluiting een slotcongres plaatsvinden waarin de uiteindelijke resultaten en producten worden gepresenteerd. De exacte datum wordt nader bekend gemaakt en officiële uitnodigingen volgen te zijner tijd, hopelijk ben u er ook bij!

Nieuwsbrief 

Dit bericht maakt deel uit van de Nieuwsbrief Wie Helpt de Hulpverlener - november 2014. Andere berichten uit deze nieuwsbrief:

Kijk voor meer informatie op de website van Wie Helpt de Hulpverlener of neem contact op met Pauline Goense, p.b.goense@hva.nl.