Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Nieuwe master Legal Management van start in februari

9 dec 2013 10:33 | AKMI

De master Legal Management heeft voldoende aanmeldingen gekregen om van start te gaan in februari 2014. De master is nieuw in Nederland en biedt juridische professionals de bijzondere combinatie van management en organisatie van juridische dienstverlening en een verdere verdieping in het recht.

De master is geschikt voor professionals met een juridische bacheloropleiding (hbo of wo) en drie jaar werkervaring. De Hogeschool van Amsterdam biedt deze master aan in samenwerking met de Vrije Universiteit te Amsterdam, waar enkele juridische keuzevakken worden gevolgd.

De master speelt in op de groeiende vraag vanuit de juridische beroepspraktijk voor professionals die in staat zijn om zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk juridische processen in te richten. De master start met een kleine groep van ambitieuze studenten. Dit geeft een goede gelegenheid om het curriculum te testen en onderwijs op maat aan te bieden. Daarnaast biedt de concrete interesse die is getoond voor 2015 veel perspectief voor de toekomst. Met een enthousiaste eerste lichting studenten en (interne en externe) docenten verwachten we een mooie start van de opleiding.

Voor de start in februari zijn er nog plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Matthijs Looijesteijn (instroomcoördinator) via masterlm@hva.nl of 06-2115 8922. Of kijk voor meer informatie op www.hva.nl/mlm