Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Boekpresentatie door Suzanne Bunnik

Transformeren, gewoon doen in de gemeentelijke praktijk

Evenement

Suzanne Bunnik is coach en adviseur op het gebied van jeugdbeleid en zorg en heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van wijkteams. Het goed ondersteunen van burgers, met minder financiƫle middelen dan voorheen, vraagt in de transitie van het sociaal domein niet alleen een transformatie in het denken en werken van professionals, maar ook bij gemeenten.

Omslag boek Transformeren, gewoon doen in de gemeentelijke praktijk

Haar boek 'Transformeren, gewoon doen in de gemeentelijke praktijk' gaat over wat alle betrokkenen in dit traject moeten leren en ontwikkelen. Begin december wordt het boek uitgebracht door uitgeverij SWP. Suzanne vindt het fijn haar boek feestelijk te kunnen presenteren in samenwerking met het lectoraat Outreachend werken en Innoveren vanuit de Hogeschool van Amsterdam.

Datum en tijd

Vrijdag 11 december 2015 van 16.00-17.30 (inloop vanaf 15.30uur)

Locatie

Muller-Lulofshuis, ruimte 01A.26, 1e etage

Programma

Martin Stam, lector Outreachend werken en Innoveren, vertelt over zijn onderzoek naar Leren Transformeren. Jeroen Pepers zal spreken namens de partijen die de uitgave van het boek hebben ondersteund en Suzanne Bunnik zelf vertelt uiteraard iets over de aanleiding en achtergrond van het boek. Zij overhandigt een eerste exemplaar aan wethouder Nel Douw van de gemeente Hoorn en aan teamleider Renee van Mierlo van de gemeente Amsterdam.

Aanmelden

Alle studenten, docenten van de opleiding MWD en onderzoekers van domein Maatschappij en Recht zijn van harte uitgenodigd deze presentatie bij te wonen.

Stuur voor 7 december een mail naar info@suzannebunnik.nl

Gepubliceerd door  AKMI 25 november 2015