Hogeschool van Amsterdam

Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie

Landelijke bijeenkomst Nederlands Implementatie Collectief (NIC)

Thema Effectieve invoerstrategieën bij het gebruik van innovaties

Symposium

In deze landelijke bijeenkomst van het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) staan effectieve invoerstrategieën bij innovaties centraal. Welke invoerstrategieën zijn er zoal, welke zijn effectief en in welk stadium van de innovatie? En hoe pas je deze strategieën toe in de praktijk? Genoeg boeiende vragen waarop we evenzeer boeiende antwoorden verwachten!

Logo NIC Nederlands Implementatie Collectief

Internationaal accent

Het wordt een internationaal getinte bijeenkomst: Dr. Fabiana Lorencatto van de City University Londen komt spreken over 'the Behaviour Change Wheel guide to intervention development' en dr. Barbara Regeer van het Athena Instituut (VU) deelt haar kennis over opkomende innovatieve strategieën voor (duurzame) ontwikkeling.

Het eerste deel van de bijeenkomt wordt live-stream uitgezonden! 

Interactief aan de slag

Onder andere Karlijn Stals (Nederlands Jeugdinstituut) zal met de deelnemers ingaan op vragen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. We gaan weer interactief aan de slag in een praktijkcarrousel met verschillende (poster)presentaties, dus neem je eigen casus mee en laat je inspireren over effectief implementeren. Ook geïnteresseerde collega’s en anderen zijn welkom.

Programma en aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar p.b.goense@hva.nl

Nodig gerust mensen uit je netwerk uit, maar het aantal plaatsen is beperkt (max.60) dus meld je snel aan!

Download Uitnodiging en Programma

Gepubliceerd door  AKMI 14 december 2015